Har I lige købt jeres drømmebolig?

Mange har en idé til indretningen af deres hjem. Og selv om der findes megen inspiration på nettet, kan det alligevel være en stor udfordring at indrette sin bolig.

1retning hjælper jer med det, I synes er sværest: det kan være indretningen af spisestuen, de 3 børneværelser, som skal være ens (og dog alligevel forskellige), hvilket lys skal der vælges i spisestuen, hvordan får vi plads til en hjemmearbejdsplads, hvor mange tommer skal fladskærms-TV’et være, når afstanden til sofaen er 3,5 m. og hvad med ”dit, mit og vores”?

Jeg hjælper jer meget gerne i gang med processen og sørger for at I kommer godt i mål med et resultat, som til fulde lever op til jeres ønsker og drømme. Første møde foregår hos jer, hvor jeg vil se lokaliteterne og høre om jeres ønsker og idéer. I vil få inspiration fra undertegnede ud fra tidens tendenser og mulige løsningsforslag vil blive leveret på stedet.

En anden mulighed er, at jeg – sammen med jer - udarbejder en VisuelGuide, dvs. at der udarbejdes en plan for indretningen af hele huset. Heraf fremgår det, hvilke indretningsløsninger, stil, idéer, farvenumre, glans, tidsplaner, materialer og økonomi der er valgt, således at I kan bevare den røde tråd og foretage ændringer i det tempo, som passer jer. I modtager alle informationer i en 1retningsbox indeholdende tegninger, skitser, materiale- og farveforslag, etc.